Το νέο σχέδιο θα παρέχει καύσιμα απευθείας στο Bentley

εάν είστε εύπορος της Καλιφόρνιας με ένα έξυπνο τηλέφωνο καθώς και ένα Bentley στο δρόμο σας – υπέροχα νέα! Η βρετανική μάρκα έχει συνεργαστεί με την αμερικανική τεχνολογική εκκίνηση Filld, μια υπηρεσία που βασίζεται σε κινητά που παρέχει καύσιμα σε όποτε και οπουδήποτε βρίσκεστε.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους ιδιοκτήτες της Bentley στην Καλιφόρνια για τώρα, ωστόσο ο Bentley δηλώνει ότι τα άτομα που τα άτομα θα βιώσουν το “Ultimate Time High-end που δεν χρειάζεται ποτέ να περιηγηθείτε ή να σταματήσετε ξανά σε σταθμό καυσίμου”.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Το Bentley Bentayga Fly Fishing By Mulliner είναι ένα γνήσιο αλιευμάτων
Όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να κάνουν είναι να ανοίξουν την εφαρμογή, να το πείτε πού είναι καθώς και να κάνετε κράτηση για χρόνο. Δεν χρειάζεται καν να παρέχουν στην εφαρμογή το ακριβές μέρος του αυτοκινήτου ή να είναι γύρω για να ξεκλειδώσουν το καπάκι πλήρωσης καυσίμου. Οι υπάλληλοι καυσίμων κινητής τηλεφωνίας μπορούν να ανακαλύψουν το όχημα καθώς και να ξεκλειδώσουν από απόσταση τους οι ίδιοι όταν φτάσουν.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Bentley ελπίζει επίσης να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερη άνεση στο μέλλον ενσωματώνοντας τις υπηρεσίες της εφαρμογής στα ίδια τα οχήματα. Η “Προγνωστική παραγγελία καυσίμων” μπορεί να προστεθεί στο μέλλον εάν η δοκιμή είναι επιτυχής, υποδεικνύοντας ότι το ίδιο το όχημα θα αγοράζει καύσιμα με βάση ακριβώς πόσο είχε αφήσει στη δεξαμενή αποθήκευσης ή “τοποθεσία καθώς και προτιμήσεις πελατών”.
Ο Christopher Aubuchon, CTO, καθώς και ο συνιδρυτής του Filld, δήλωσε ότι η εφαρμογή θα “μια μέρα θα απαλλαγεί από την απαίτηση για τους πελάτες να ανεφοδιάζουν τα ίδια τα οχήμα . ”
• Η αποθήκη ανταλλακτικών διατηρώντας Bentleys στο δρόμο
Η εταιρική σχέση είναι χάρη εν μέρει στην πρωτοβουλία του Bentley’s Linked Vehicle. Ο Christophe Georges, διευθυντής του προϊόντος καθώς και η διαφήμιση στο Bentley, δήλωσε ότι η μέθοδος του συνδεδεμένου οχήματος της μάρκας θα συνεχίσει να διευρύνει καθώς και να καινοτομήσει στην αγορά για να βελτιώσει επιπλέον τον τρόπο ζωής του Bentley.
“Η ιδιοκτησία Bentley είναι πολύ περισσότερο από το αυτοκίνητο-είναι όλη η εμπειρία υψηλής τεχνολογίας. Διερευνούμε συνεχώς μεθόδους για να προσφέρουμε στους πελάτες μας προσαρμοσμένες, βολικές, σοφές υπηρεσίες που πληρώνουν γι ‘αυτούς το μεγαλύτερο high-end από όλα: πολύ περισσότερο χρόνο. ”
Θα χρησιμοποιούσατε μια υπηρεσία όπως αυτή για το αυτοκίνητό σας; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *