Το New Aston Martin DBX από το Q δείχνει τις επιλογές προσαρμογής

το βαριά προσαρμοσμένο Aston Martin DBX από το Q έχει αποκαλυφθεί πριν από την επίσημη εκτόξευσή του στο Motor Show της Γενεύης τον επόμενο μήνα.
Ισχυρίστηκε ότι υπογραμμίζει την «προσαρμογή του κανόνα» που είναι εφικτή μέσω του τμήματος Q του Q, το DBX από το Q λέγεται ότι παρουσιάζει την «σκοτεινότερη πλευρά» του Aston Martin.

New Aston Martin DBX Πρωτότυπα κριτική

Αυτό συμβαίνει με κάποιο τρόπο να συζητήσουμε γιατί το προσαρμοσμένο DBX από το Q είναι βαμμένο σε σκοτεινό σατέν γκρι, κάθεται σε τεράστιους μαύρους τροχούς 22 ιντσών, διαθέτει μια σκοτεινή μάσκα και τάφρους όλο το εξωτερικό χρώμιο. Ένα πλήρες πακέτο εξωτερικών ινών άνθρακα ολοκληρώνει μια εμφάνιση που ισχυρίζεται ότι απεικονίζει μια επιθετική, σίγουρη στάση.
9

Στο εσωτερικό του, το τμήμα παραγγελίας εργάστηκε σκληρά για να ανακτήσει το απειλητικό εξωτερικό μέσα στην καμπίνα. Τα δερμάτινα καθίσματα ‘Obsidian μαύρου’ και τα μηχανικά φινίρισμα από ίνες άνθρακα γύρω από την κεντρική κονσόλα, όπως και ένα κομμάτι του δαπέδου του τερματισμού του ψωμιού που έχει και πάλι με χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σε αντίθεση με όλη τη ζοφερότητα, υπάρχει διαμάντι με μοτίβο σατέν αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην πόρτα τραβά, μοχλό και κεντρική κονσόλα περιβάλλει.
Εάν αναρωτιέστε πόσο όλα προσθέτουν στο DBX, ήδη πανύψηλα £ 158.000 ετικέτα – η Aston δεν λέει ακόμα, αλλά το έργο και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει παραβιαστεί από το τμήμα Q του, πηγαίνει μόνο για να αποδείξει τη δέσμευση Η αφοσίωση της βρετανικής μάρκας για να κάνει το νέο σας SUV μοναδικό.
9

Δεν μας πιστεύετε; Το φινίρισμα άνθρακα του κεντρικού κονσόλου του αυτοκινήτου του αυτοκινήτου ήταν μια πραγματική εργασία αγάπης που έλαβαν 280 μεμονωμένα στρώματα ινών άνθρακα που είχαν τοποθετηθεί προσεκτικά με το χέρι πριν από μια διαδικασία σκλήρυνσης 12 ωρών. Στη συνέχεια, η κεντρική κονσόλα υποβλήθηκε σε 90 ακόμη περισσότερες ώρες άλεσης πριν κρίνεται έτοιμη.
Σχολιάζοντας το Aston Martin DBX από Q, ο προϊστάμενος Design Marek Reichman δήλωσε: “Το παράδειγμα που παρουσιάζεται σήμερα είναι μόνο μια σφαίρα έμπνευσης που μπορεί να διερευνηθεί, αλλά με το DBX που προσφέρει στον ανώτατο καμβά για να φέρει ένα όραμα στη ζωή, περιμένω πλήρως να δω Μια ευρεία και ευρεία ποικιλία δημιουργιών τους επόμενους μήνες. ”
Η Aston Martin λέει μετά το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το DBX από το ειδικό σατέν χρώμα του Q και το εξωτερικό πακέτο άνθρακα θα είναι διαθέσιμα και τα δύο για να αγοράσουν στην υπόλοιπη σειρά DBX.

Κάντε κλικ εδώ για τα πάντα στη συσσώρευση στο 2020 Geneva Motor Show …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *