Uncategorized

15 Η Ferraris Due μέχρι το 2022

Η Ferrari θα εισαγάγει 15 νέα σχέδια μέχρι το 2022 με SUV λόγω του τέλους του σχεδίου προϊόντων, επιβεβαίωσε η επιχείρηση.
Υπό την υποστήριξη του νέου CEO Louis Carey Camilleri, το 60 % των προϊόντων της ιταλικής επιχείρησης θα λειτουργήσει υβριδική καινοτομία μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Βασικό για αυτό θα είναι η πρόοδος ενός νέου υβριδικού κινητήρα V6, το οποίο έχει επαληθεύσει η Ferrari είναι υπό ανάπτυξη.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars προς πώληση
Τα αφεντικά της Ferrari δεν θα τραβηχτούν ότι ο κινητήρας V6 είναι για μια νέα γενιά του Dino, ωστόσο, δηλώνει ότι ο κινητήρας θα χρησιμοποιηθεί ως χαμηλότερο σημείο εισόδου απόδοσης για σχέδια όπως το Portofino.
Κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Ferrari θα περιλαμβάνει τέσσερις κρίσιμους πυλώνες: Sports, GT, Hypercars και Icona – μια νέα ποικιλία μοντέλων χαμηλού όγκου. Το Sports Range, που αποτελείται από το 488, 488 Spider καθώς και το 812 Superfast, θα αναπτυχθεί για να συμπεριλάβει ένα επιπλέον μεσαίο σχεδιασμό που δηλώνεται ότι είναι «ένα γνήσιο supercar στο βασικό εύρος», το οποίο θα έχει «περισσότερη απόδοση από το LaFerrari ‘.
Όλα τα σχέδια στην αθλητική ποικιλία θα είναι υβριδικά μόνο μέχρι το 2022 καθώς και θα επωφεληθούν από την καινοτομία που καθιέρωσε η ομάδα F1 της εταιρείας.
Το επερχόμενο SUV, το οποίο θεωρείται ως Purosange Job, θα καθίσει στην ποικιλία GT της Ferrari και θα βασίζεται σε ένα νέο σχεδιασμό κινητήρα μπροστά με την τεχνολογία plug-in. Η σειρά GT δημιουργείται για να «επεκτείνει την οικογένεια Ferrari» καθώς και να καλύψει τα «αναπτυσσόμενα τμήματα της αγοράς».
Ένα νέο hypercar, ή αντικαταστάτης για το LaFerrari, δεν είναι στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο της μάρκας, ωστόσο η επιχείρηση επαληθεύει ότι η εργασία βρίσκεται υπό μέθοδο για την καινοτομία που θα λειτουργήσει στον διάδοχό της.
Αλλού, η Ferrari δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί φυσικά αναρροφημένους κινητήρες V12 καθώς και να αποσκοπεί στο διπλασιασμό των εσόδων της σε 2 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2022.
Διαβάστε τα πάντα για το SUV Ferrari ιδανικό εδώ …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *