Uncategorized

Η SSANGYONG αναπτύσσει πλατφόρμα EV-ειδικής για την εκτόξευση 2024

Ssangyong ανακοίνωσε το ευρύ σχέδιο ηλεκτροδότησης για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης μιας ολοκαίνουργιας πλατφόρμας ηλεκτρικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Τα στελέχη της Ssangyong δήλωσαν στο Car Express ότι οι νέες βάσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν τη βάση των μοντέλων “τριών ή ίσως τεσσάρων”, το πρώτο από τα οποία θα ξεκινήσει το 2024. Όπως και με την τρέχουσα σύνθεση του, όλα αυτά τα αυτοκίνητα θα το κάνουν να είσαι SUV.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά
Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την αρχή, η νέα πλατφόρμα θα έπρεπε να προσφέρει το δυναμικό για παροχές συσκευασίας και αποτελεσματικότητας έναντι της προσαρμογής της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής για την τεχνολογία της μπαταρίας. Είναι παρόμοια κατ ‘αρχήν στη διαδρομή Volkswagen έχει πάρει με την πλατφόρμα MEB που χρησιμοποιείται από την επερχόμενη ταυτότητα. οικογένεια.
Το Ssangyong είναι σε θέση να αντλήσει από την EV γνώση που αποκτήθηκε από τη μητρική εταιρεία Mahindra. Η ινδική εταιρεία πήρε ένα μερίδιο ελέγχου στο Ssangyong το 2011 και έχει προηγούμενη εμπειρία σε ηλεκτρικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ανταγωνισμού στη φόρμουλα Ε, επειδή η έναρξη της σειράς Electric Motorsport. Οι μπαταρίες, εν τω μεταξύ, θα προέρχονται από την LG Chem.
Η πρώτη πλήρης EV της μάρκας, μια ηλεκτρική έκδοση του Korando (που οδηγεί στην ίδια πλατφόρμα των υφιστάμενων μοντέλων βενζίνης και ντίζελ), θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021. Ένα ηλεκτρικό Tivoli πρόκειται επίσης αργότερα.
Πέρα από τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, εν τω μεταξύ, το Ssangyong στοχεύει επίσης να εισαγάγει 48-volt ήπια υβριδική τεχνολογία στα αυτοκίνητα της καύσης επίσης. Τα συστήματα εξοικονόμησης καυσίμων θα εφαρμοστούν πρώτα στο ντίζελ 1,6 λίτρων της μάρκας που χρησιμοποιείται από το σημερινό Korando. Η ήπια υβριδική τεχνολογία πρόκειται να ξεκινήσει στο Korando το 2022 και το Tivoli ένα χρόνο αργότερα.
Θα θεωρούσατε ένα ηλεκτρικό SSANGYONG SUV; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *