Uncategorized

Δεν ψωνίζετε για τα έξοδα ασφάλισης αυτοκινήτων Νέοι αυτοκινητιστές £ 350 ετησίως

Αύξηση ασφάλιστων σε συνδυασμό με τους αυτοκινητιστές που δεν ψωνίζουν για την λιγότερο δαπανηρή συμφωνία ασφάλισης αυτοκινήτων κοστίζουν νέους αυτοκινητιστές στη Βρετανία πάνω από £ 350 ετησίως, βρήκε νέα έρευνα .
Η ανάλυση δεδομένων από το CompareThemarket.com διαπίστωσε ότι οι ασφαλιστές εκμεταλλεύονται αυτόματα τους αυτοκινητιστές ανανεώνουν αυτόματα την πολιτική τους χωρίς να αναζητούν ένα πιο προσιτό απόσπασμα. Το χάσμα μεταξύ της λιγότερο δαπανηρής πολιτικής και της μέσης τιμής που καταβάλλεται για ασφάλιση έχει φτάσει τώρα £ 123 – το υψηλότερο λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2012.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Λιγότερο ακριβά αυτοκίνητα για να ασφαλίσετε το 2016/2017
Με τους αγοραστές να μην εκμεταλλευτούν τις καλύτερες προσφορές, το χάσμα θα μπορούσε να αυξηθεί επιπλέον και στο μέλλον. Οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν ασφάλιστρα ασφάλισης που αυξάνονται το 2017 ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αύξησης φόρου ασφαλίστρων από 10 έως 12 % από την κυβέρνηση.
Μόνο το μήνα Δεκέμβριο είδε τις λιγότερο δαπανηρές και οι μέσες ασφαλιστικές τιμές αυξάνονται κατά £ 20 και £ 30 αντίστοιχα, με την λιγότερο δαπανηρή πολιτική να κοστίζει £ 608, ενώ η μέση τιμή της ασφάλισης αυτοκινήτων είναι τώρα £ 738.
Τα στοιχεία έδειξαν επίσης ότι η «μεταβλητή εξοικονόμησης» – ποσοστό που δείχνει τη διαφορά μεταξύ της μέσης και λιγότερο δαπανηρής πολιτικής – έχει αυξηθεί από 15,8 % τον Ιανουάριο του 2016 σε 17,6 % το Δεκέμβριο του ίδιου έτους σε όλα τα ασφάλιστρα.
Οι νέοι αυτοκινητιστές έχουν τα περισσότερα για να περάσουν από τα ψώνια γύρω
Η έρευνα υπογράμμισε ότι οι νέοι αυτοκινητιστές είναι ιδιαίτερα πιθανό να χάσουν τα περισσότερα, καθώς εκείνοι ηλικίας 17 έως 20 ετών για αμοιβή κατά μέσο όρο £ 352 πολύ περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε, ενώ οι ηλικιωμένοι οδηγοί πληρώνουν σημαντικά λιγότερα. Οι αυτοκινητιστές ηλικίας μεταξύ 65 και 79 ετών βρέθηκαν να πληρώνουν μόλις £ 42 πολύ περισσότερο για την ασφάλειά τους.
• Φτηνές ιδέες ασφάλισης αυτοκινήτων για νέους οδηγούς: κορυφαίες συμβουλές
Ο Dan Bass, επικεφαλής της ασφάλισης αυτοκινήτων στο CompareThemarket.com, δήλωσε: “Το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτων αυτή τη στιγμή είναι ένα ανεπιθύμητο δώρο για τους αυτοκινητιστές. Το άλμα από £ 708 σε £ 738 είναι μια αρκετά μεγάλη αύξηση. Η πιθανή εξοικονόμηση £ 130 δείχνει ότι οι τιμές ανανέωσης και οι λιγότερο δαπανηρές τιμές προσφέρονται επιπλέον και επιπλέον ξεχωριστά, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι οι ασφαλιστές μετράνε όλο και περισσότερο στην αδράνεια του πελάτη ».
“Ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστούν αυτές οι αυξήσεις και να ενθαρρύνουμε τον ανταγωνισμό μεταξύ των παρόχων είναι οι καταναλωτές να ψωνίζουν γύρω”.
Αγοράζετε για την λιγότερο δαπανηρή πολιτική πριν ανανεώσετε την ασφάλειά σας; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *