Uncategorized

Ειδικές μάρκες οχημάτων όπως η McLaren, καθώς και η Aston Martin Voice, ανησυχούν για την αβεβαιότητα της Brexit

τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος περιλαμβάνει τους Aston Martin, McLaren, καθώς και Lotus, έχει ειδοποιήσει ότι η πρόσφατη επιτυχία του The Η αγορά μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο ήταν η κυβέρνηση να σταματήσει να εργάζεται για να φτάσει σε μια ευνοϊκή προσφορά Brexit στο μέλλον.
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο με πάνω από 60 διαφορετικές μάρκες που ομαδοποιούνται μέσα σε αυτό. Ένας εξειδικευμένος πάροχος υπηρεσιών αυτοκινήτων ταξινομείται ως αυτός που αναπτύσσει λιγότερα από 10.000 αυτοκίνητα ετησίως. Η νέα ερευνητική μελέτη από την Εταιρεία Μοθηρικών Μηχανικών, καθώς και εμπόρων (SMMT) δείχνει ότι η παραγωγή στην αγορά έχει αυξηθεί κατά 52 % από το 2012, καθώς και σήμερα απασχολεί πάνω από 11.250 άτομα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με την SMMT Research, η αγορά που περιλαμβάνει κατασκευαστές όπως η Aston Martin, η McLaren, η Lotus καθώς και η Rolls-Royce, εκτός από την Caterham, Morgan, καθώς και Ariel, πρόκειται να αυξηθεί κατά 60 % σε συνολικά 52.000 πωλήσεις αυτοκινήτων μέχρι το 2020 μέχρι το 2020 . Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο εάν οι ιδανικές συνθήκες εμπορίου είναι καθιερωμένα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πριν εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2019.
• Η αγορά οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου απαιτεί ειδική εμπορική προσφορά για την πρόληψη της Brexit ‘Cliff Edge’
Συγκεκριμένα, η αγορά επιθυμεί να δει παγκοσμίως εναρμονισμένες απαιτήσεις προϊόντων, καθώς πολλές επιχειρήσεις δημιουργούν μια χούφτα σχέδια που αναπτύσσονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, προσφέρονται παγκοσμίως. Η SMMT απαιτεί επίσης από την κυβέρνηση να ασφαλίσει τη συνεχή συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Τελωνειακής Ένωσης, καθώς και η δωρεάν πρόσβαση στην ενιαία αγορά.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *