Uncategorized

Peugeot 2008 GTI σε επικεφαλής ποικιλία Hot SUVs

Peugeot Sport Διευθυντής Bruno Famin έχει υπαινιχθεί ότι μια σειρά από SUV που θα μπορούσε να είναι στο δρόμο. Προκάλεσαμε τον διαχειριστή για το αν θα μπορούσε να παραμελήσει την επιτυχία των crossovers στην Ευρώπη, καθώς και αν το sub-brand της απόδοσής του είχε ήδη σκεφτεί τις ενισχυμένες εκδόσεις των υφιστάμενων SUV.
• Τα καλύτερα SUV καθώς και τα 4x4s στην πώληση είναι ιδανικά τώρα
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

“Γιατί όχι?” Ο Famin δήλωσε στο Automobile Express. “Το DKR του 2008 είναι εντελώς στη στρατηγική της μάρκας. Οι αγώνες cross-country όπως το Dakar γίνονται όλο και μεγαλύτερες, καθώς και τους κερδίζουμε. Το 2008 είναι το παγκόσμιο μας αυτοκίνητο. Έχοντας αυτό το πρόγραμμα cross-country ταιριάζει εξαιρετικά καλά με το πού θέλουμε να δημιουργήσουμε το εμπορικό μας σήμα. Το να το κάνουμε με το 2008 είναι επίσης μια μέθοδος για την προώθηση αυτού του SUV καθώς και για να του προσφέρει μια πολύ καλύτερη εικόνα. ”
Ένα 2008 GTI θα αναπτυχθεί με την επιτυχία των μοντέλων 208 καθώς και 308 GTI, καθώς και η ειδική εικόνα μας δείχνει ακριβώς πώς θα μπορούσε να φανεί. Οι καμάρες, τα μεγάλα κράματα, καθώς και οι χοντροκομμένοι προφυλακτήρες θα το ξεχωρίζουν, ενώ κάτω από το δέρμα θα ήταν ένας ισχυρός υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και με μπροστινό τροχό.
Ο Famin δεν πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η τετρακίνηση, ακόμη και σε ένα SUV. “Το 2008 είναι δύο τροχούς. Είναι μια μέθοδος για να δείξουμε στον πελάτη ότι μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο η τετρακίνηση σε πολλές συνθήκες “, ανέφερε.
“Μετά τη μεταφορά της κατανόησης ακριβώς πώς από τα αυτοκίνητα Dakar και το φορτηγό σε κοινά μοντέλα, θα το κάνουμε να λειτουργήσει – ό, τι θα ανακαλύψουμε θα είναι κάποια μέρα στα οδικά μας αυτοκίνητα”.
Ο σκηνοθέτης του Peugeot Jobs, Keith Ryder, επέμεινε ότι το εμπορικό σήμα κατευθύνεται προς την ιδανική κατεύθυνση. “Δεν είμαστε τρομοκρατημένοι για να αναλάβουμε κινδύνους”, είπε. “Πριν, η διαφήμιση θα είπε:” Αυτό πρέπει να είναι μπλε, καθώς ήταν πάντα μπλε. “Τώρα έχουμε πολύ περισσότερη ελευθερία”.
Θα έχετε ένα καυτό SUV Peugeot; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *